top of page
KENNEL LOGO kopio.png
huom.png

- PENTUTIEDOSTELUT VAIN JA AINOASTAAN grimpitskennel@icloud.com!

 

- Toivon aitoa kiinnostusta missä kerrot kattavasti itsestäsi ja koira kokemuksesi, asuinmuoto, niin päästään jo pitkälle. Olisi myös kiva tutustua jo ennen kuin pentue olisi meillä suunnitteilla.

 

- Emme lupaa kenellekkään pentua ennenkuin olemme tavanneet henkilökohtaisesti toisemme ja olette tutustunut meihin.

 

- Kun varaat pennun huomioi se, että kasvattaja päättää mikä pentu teille pentueesta tulee tai sitä voidaan yhdessä miettiä. Kasvattaja tuntee pennut kaikista parhaiten ja osaa näin valita juuri sen oikean yksilön teidän perheeseen

 

- Pyrimme myös sijoittamaan joka pentueesta vähintään yhden lupaavan yksilön. Jos haluaisit sijoituspennun, kerro meille miksi haluat pennun sijoitukseen etkä omaksi. Sijoitusperheeltä odotamme hyvää yhteistyötä kasvattajan kanssa ja kiinnostusta meidän treeni / kisa kentille.

 

- Onko valmis luustokuvaamaan koiransa pian sen täytettyä 1-2 vuotta. Koiran terveystutkiminen on nykyaikaa ja koiran hyvinvoinnista huolehtimista. Terveystutkimuksista (vähintään lonkat, kyynäreet, selkä) mutta toki aina hyvä jos on valmis ottamaan kaikki luustokuvat) hyötyvät kaikki (koira, kasvattaja, omistaja ja rodun muut harrastajat). Jos ajatus koirien terveystutkimuksista kanssani ei kohtaa, en ole sinulle oikea kasvattaja. - En halua yhteydenottoja Instagramin kautta missä kysellään pentua.

 

Rakkain terveisin meidän kennelin väki!

bottom of page